perjantai 20. helmikuuta 2015

Kuulumisia

Nyt se tippuu, neljännen hoitojakson viimeinen sytostaattipussi. Jos kaikki menee parhaalla mahdollisella tavalla, tämä on viimeinen syto ylipäänsä. Pääsen taas kotiin muutamaksi päiväksi tämän pussin jälkeen ja sitten ensi viikolla takaisin pitämään matalasoluvaihetta.

Hoito on ok ja useimmat hoitajat hyvinkin mukavia, mutta miinusta kys:lle on kyllä pakko antaa tiloista. Koko viikon tämä osasto on pullistellut yli potilaita. Osa on joutunut viettämään yönsä kandien huoneessa ja päivät käytävällä. Minutkin siirrettiin eilen vielä viimeiseksi yöksi kahden hengen huoneeseen, vaikka mulla on ihan hirvittävä flunssa ja yskä, enkä ole koko viikkoon liikkunut omasta kopistani etten tartuta ketään. Oikeesti tosi inhottavaa että tilat on näin ahtaat ja täynnä, täällä on kuitenkin tosi sairaita ihmisiä. Itse yritän aina saada keploteltua oman huoneen, en yhtään kestä näitä kimppakämppiä. Varsinkin tää nykyinen on tosi huono, koska ei ole vessaa. Musta tuntuu että pysyn paljon terveempänä fyysisesti ja henkisestikin jos saan potea rauhassa omassa huoneessa. Nyt täällä on lisäksi yksi huone rempassa mikä paitsi lisää ahtautta, on myös aiheuttanut ilahduttavia porausääniä koko viikon. Remppa jatkuu kuulemma 4 viikkoa, eli mä olen ulkona täältä ennenkun se valmistuu!

Eilen oli äitipolikin, missä ei tullut ilmi oikeastaan mitään uutta. Hyvin oli vauvis kasvanut, yli 1,5 kg painoa jo. Synnytyksestä oli vähän puhetta, mutta se tarkentunee sitten lähempänä. Itse alan olla kallistunut sektioon, sillä monen kuukauden makaamisen jälkeen on voimat ihan poissa. Jaksan kävellä pieniä matkoja (tyyliin autolta talolle) ja seistä jonkun aikaa mutta siihen se jääkin. En tosiaan usko että näillä voimilla synnytetään ketään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti