tiistai 18. elokuuta 2015

Kerron sinulle vitsin

Ajattelin olla nopeampi ja ovelampi kuin leukemia. Mainitsinhan jo että multa lähti hiukset toista kertaa. Se on kyllä totta, mutta ei niitä hoidot vieneet vaan Heidi. Tai siis saatiin illan pimeinä tunteina idea (josta otan kyllä täyden vastuun) että ajetaan hiukset pois ennenkun ne tippuu ja täyttää sängyn ja suun ja jokapaikan. Koska mun hiukset oli niin massavan tuuheat, koneesta loppui tehot alta aikayksikön ja mulle jäi sellainen einiinkaunis irokeesi. Hoitaja sitten seuraavana päivänä ajeli loput pois kun kolmekin oli saanut lepäillä laturissa yön yli. Vitsikkyys piilee siinä että on mennyt jo hyvä tovi syton loppumisesta eikä mun hiukset osoita mitään lähtemisen merkkejä. MIKSI MÄ MENIN AJELEMAAN NE! Rupesin tarkemmin siinä ajattelemaan asiaa, niin eihän mulle ole kukaan lääkäri maininnut että hiukset lähtee. Ja kuurikin on ollut erilainen kun aiemmin. Hiusten lähtö on muutenkin yksilöllistä. Hoitojen alettua mulla lähti ensimmäisellä kerralla tukka, mutta sitten se alkoi hitaasti kasvamaan eikä enää irronnut. Historian valossa olisin voinut harkita tätä asiaa hetken, tai myöntää jo tässä kolmenkympin kynnyksellä, että kannattaa aina uskoa äitiä. Äiti yritti toppuutella mun ajeluintoa ja sanoi että odota että ne alkaa tippumaan. Mutta kukapa sitä äidin neuvoja noudattaa. Ei ainakaan tällainen hätähousu. No, aviomies sai ainakin makeat naurut asiasta. Selvästi meidän avioliitto ei perustu mun viehättävän pitkähiuksiselle olemukselle.

2 kommenttia:

  1. Mäkin yritin kyllä varovasti sanoa, ettei ehkä kannattaisi vielä ajaa. Mutta eipä siinä kuolemansairaan toiveiden edessä voi muuta kun tehdä niinkuin pyydetään. Että kyllä, ihan itseäsi voit syyttää :) mutta kasvaahan ne takaisin, nelikymppisille ponnarille!

    VastaaPoista
  2. No laiha lohtu on se että kyllä ne siinä kantasolusiirrossa lähtee kuitenkin. Mutta oisinhan mä ne kyllä siihen asti voinut pitää. Noooh, tuleehan noita hiuksia.

    VastaaPoista